03/31/2021 | ТРЦ Подоляни | 01:00

«MRS. UKRAINE WORLD 2021»

Колектив ТРЦ “Подоляни” вітає директора з розвитку   Тетяну Чубак з  перемогою у конкурсі  Успіху та Краси «MRS. UKRAINE WORLD 2021»
27 лютого у Києві відбувся ІІІ Національний Парад Успіху та Краси «MRS. UKRAINE WORLD 2021». Цьогоріч захід вперше проходив в унікальному форматі телевізійного шоу.
Захід проходив під егідою міжнародного конкурсу «MRS. WORLD» @mrsworldpageant, офіційним представником якого в Україні є НАТАЛІЯ КОВАЛЬОВА, президент продюсерського центру DIVA FASHION GROUP.
Під час заходу учасниці продемонстрували стильні ділові образи від українського бренду FRIZMAN @frizmanbrand @frizman.kiev, елегантні вишиті сукні від модного дому MaryLu @marylu.dream та вишукані вечірні сукні від салону весільного та вечірнього вбрання Royal Wedding @royalwedding.kyiv.
Головний титул «MRS. UKRAINE WORLD 2021» та можливість представити Україну на міжнародному фіналі «MRS. WORLD 2021» на Шрі-Ланці отримала ТЕТЯНА ЧУБАК з Тернополя. Вона ж стала володаркою спеціальної номінації «MRS. UKRAINE ELEGANCE 2021» від мережі бутиків ексклюзивної білизни та купальників класу люкс INGENUE @ingenue_boutique.

ТРЦ "Подоляни"