12/20/2020 | ТРЦ Подоляни | 16:00

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ТРЦ “ПОДОЛЯНИ”

Беріть участь в акції до дня народження ТРЦ “Подоляни” та вигравайте подарунки!

  1. Здійсніть покупку в будь-якому торговому чи розважальному закладі ТРЦ «Подоляни» на суму від 1000 грн. одним чеком у період з 10 по 20 грудня 20 року.
  2. Зареєструйте отриманий чек для участі в акції у адміністратора в холі ТРЦ і отримайте лотерейний квиток. Реєстрація чеків триватиме з 10:00 по 20:00 з 10 по 19 грудня, 20 грудня до 15:50.
  3. Після заповнення необхідної інформації, лотерейний квиток слід вкинути в акційну скриньку в холі ТРЦ. Це дає право приймати участь у розіграші цінних призів, що відбудеться в День народження ТРЦ «Подоляни» 20  грудня о 16:00.
  4. Кількість заповнених лотерейних квитків від однієї особи необмежена, проте кожна особа, що бере участь в акції може виграти лише один приз*.
  5. Розіграш буде проходити в центральному холі ТРЦ «Подоляни» із прямою трансляцією на нашій сторінці у Facebook, присутність учасника акції під час розіграшу необов’язкова.

*- під призом розуміється придбання товару за 1,20грн.

 

Акція “13 років ТРЦ “Подоляни””

Період акції з 10.12.20р. по 20.12.20р.

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА АКЦІЇ

  1. УЧАСНИКИ АКЦІЇ

Взяти участь у акції мають право всі фізичні особи віком не менше 16 років, які зареєстровані на території України, і знаходяться на території України (надалі учасники Акції), крім працівників ТРЦ «Подоляни» та персоналу  магазинів та закладів, що працюють на території ТРЦ «Подоляни»

1.1 ПЕРІОД ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ

Акція проводиться на території ТРЦ “Подоляни” за адресою м.Тернопіль, вул. Текстильна, 28 ч в період з 10  по 20 грудня 2020 року включно (надалі період проведення Акції).

  1. УМОВИ УЧАСТІ В АКЦІЇ

2.1. Для участі в Акції необхідно в період з 10.12.20 (з 09:00) по 20.12.20 (до 15:50) здійснити покупку в магазині/торговій точці/розважальному закладі ТРЦ “Подоляни” (надалі магазини-учасники Акції)  на суму від 1000 грн. (однієї тисячі грн.).

2.2. Магазин-учасник Акції зобов’язується надати учаснику Акції чек, що підтверджує факт здійснення покупки/послуги.

2.3. Учасник акції повинен звернутись з чеком до реєстраційного столу, що знаходиться в фойє ТРЦ “Подоляни”, пред’явивши чек, отримати квиток-анкету, що дає право брати участь в розіграші цінних призів. Заповнити квиток, а саме в правильній послідовності заповнити всі поля зазначені в анкеті прописними літерами і опустити в акційну скриньку.

2.4. Розіграш цінних призів відбудеться 20 грудня о 16:00 в холі ТРЦ “Подоляни”

2.5.  Присутність учасника на розіграші не обов’язкова. Дізнатися про свій виграш учасник може з онлайн трансляції. Інформація про переможців буде опублікована також на сайті www.podolyany.com.ua. Переможці повинні  до 31 грудня прийти у ТРЦ Подоляни  з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу та переможним чеком.

2.6. Учасники, які не дотримуються Правил, не приймають участь у визначенні переможця Акції.

2.7. Інформація про умови проведення Акції розміщується на офіційному сайті Торговельно-розважального центру “Подоляни” www.podolyany.com.ua

2.8. Участь в Акції означає, що учасники згідні з цими Правилами.

  1. ПРИЗИ АКЦІЇ

3.1. Подорож на 2-ох в Європу

3.3   Побутова техніка

3.3   Подарункові сертифікати від магазинів-партнерів акції

3.4. Подарункові сертифікати на розважальні послуги від партнерів акції.

3.5. Інші подарунки від партнерів акції.

  1. УМОВИ ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦЯ

4.1. Переможці Акції будуть визначатися під час розіграшу 20 грудня о 16:00 в Торговельно-розважальному центрі “Подоляни”.

4.2. Переможці Акції визначаються шляхом випадкового вибору квитка з лототрона.

4.3. Квитки переможців акції вилучаються з лототрону  і в наступних розіграшах участі не приймають.

4.4. Кількість квитків від одного учасника акції не обмежена. ОДИН УЧАСНИК МОЖЕ ВИГРАТИ ЛИШЕ ОДИН ПРИЗ!

4.5. Визначення переможця під час розіграшу є остаточним і оскарженню не підлягає.

  1. УМОВИ ОТРИМАННЯ ПРИЗІВ

5.1. Призи переможцям видаються безпосередньо під час проведення розіграшу, якщо переможець –учасник акції присутній на розіграші, в іншому разі переможець може отримати приз в ТРЦ «Подоляни» до 31.12.20 р. Всі переможці будуть повідомлені про виграш призу Організатором акції за номером телефону, вказаному в акційному квитку.

5.2. Призи переможцям можуть бути вручені лише особисто, за адресою ТРЦ “Подоляни”, м. Тернопіль, вул.Текстильна, 28Ч. Для отримання призу переможцю необхідно пред’явити документ, що посвідчує особу та зареєстрований чек.

5.3. Призи не видаються в грошовому еквіваленті, поверненню та обміну не підлягають.

5.4  Під отриманням призу розуміється можливість його придбання за 1,20 грн.

  1. ІНШІ УМОВИ

6.1. Відповідальність за якість/гарантійне обслуговування продукції, яка є призом Акції, несе безпосередньо виробник тієї продукції.

6.2. Беручи участь в Акції, учасники надають тим самим свою згоду на використання наданої інформації, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені і фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо-  та відео матеріалах, в мережі Інтернет, інтерв’ю ЗМІ, у випадку отримання Призів Акції.

6.3. Учасники Акції несуть особисту відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

6.4. Своєю участю в Акції всі учасники Акції повністю погоджуються з даними Правилами і зобов’язуються їх виконувати.

 

ТРЦ "Подоляни"